Εκδήλωση – αφιέρωμα στην Τρίτη Ηλικία «3η και καλύτερη»

Εκδήλωση – αφιέρωμα στην Τρίτη Ηλικία «3η και καλύτερη» διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, και ώρα 6.00 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την ευκαιρία της ανακήρυξης του 2010 ως Έτος για την Τρίτη Ηλικία από τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Η εκδήλωση αποτελεί αφετηρία του καινοτόμου προγράμματος του Δήμου Αθηναίων, διάρκειας πέντε ετών, με τίτλο: «3η και καλύτερη – Δράσεις για την Τρίτη Ηλικία 2010 – 2015», της πρώτης μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, με παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, που υλοποιείται από τον πρώτο Δήμο της χώρας για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και η Δημοτική Σύμβουλος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Τόνια Κανελλοπούλου θα βραβεύσουν την ποιήτρια-ακαδημαϊκό Κική Δημουλά, τον δημοσιογράφο Γιάννη Διακογιάννη, τον ηθοποιό Θύμιο Καρακατσάνη, την καθηγήτρια Ιατρικής Αντωνία Τριχοπούλου και τον ιατρό – ακαδημαϊκό Δημήτρη Τριχόπουλο, για το σημαντικό έργο τους και την αδιάλειπτη προσφορά τους στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι εθελοντές της τρίτης ηλικίας του Δήμου Αθηναίων για την ενεργή τους συμμετοχή σε ζητήματα καθημερινότητας στην πόλη της Αθήνας.

Θα ακολουθήσει συναυλία του Μανώλη Μητσιά, με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τη Μάγδα Πένσου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο