7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

Το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών διοργανώνουν από τις 16-20 Φεβρουαρίου 2011, στη Θεσσαλονίκη το 7ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.
Σύμφωνα με την κ. Τσολάκη σκοπός του συνεδρίου είναι να μεταδώσει μηνύματα ενημέρωσης, αγάπης και ελπίδας σε κάθε ενδιαφερόμενο αποτελώντας παράλληλα σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στο πεδίο της άνοιας, να φέρει σε επαφή επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να επιτρέψει την ανταλλαγή εμπειριών με στόχο πάντα την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για το σοβαρό ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα της άνοιας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες και ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της άνοιας με την συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή συνάντηση (15/2) στην Θεσσαλονίκη αλλά και μετασυνεδριακή συνάντηση (21/2) στην Αθήνα με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ευρώπη και την Αμερική.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του συνεδρίου Τηλ: 2310 351451-5 (εσωτ. 60 και 62) Fax: 2310-351456

www.alzheimer-conference.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο