Ήρθε και στην Ελλάδα η προβιοτική τεχνολογία που εξαφανίζει τα σημάδια γήρανσης και τις ρυτίδες

Τι κάνει η Probiotic rejuvance cream και γιατί δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με άλλες κρέμες.

Ανανεώνει τη δομή και τα κύτταρα του δέρματος με τα πεπτίδια και τα καλά ωμέγα λιπαρά.
Θρέφει την επιδερμίδα τροφοδοτώντας την με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία, την λεία υφή και την λαμπερή της όψη.
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μίας εκ των σημαντικότερων δομών του δέρματος.
Θωρακίζει το δέρμα από διαβρωτικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, όπως το κάπνισμα, το καυσαέριο, τα φάρμακα, ακόμη και τη θερμοκρασία και την υγρασία που ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα.
Ισχυροποιεί την αντοχή του δέρματος επαναφέρει την λάμψη και την ελαστικότητα.
Αποτελεσματική στην επούλωση πληγών και ακμής, αυξάνει την τοπική ανοσία του δέρματος και έχει ισχυρή αναγεννητική και αντιγηραντική δράση.
Λειαίνει την υφή του δέρματος , συσφίγγει τους πόρους . Εξαιρετική για εφαρμογή γύρω από τα μάτια και στην καταπολέμηση των ρυτίδων.
Είναι αντιαλλεργική, ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς περιορισμούς ηλικίας ..
Οι μικροοργανισμοί παρά το μέγεθος τους είναι πολύ έξυπνοι. Ξέρουν τέλεια πώς να εργαστούν μαζί για να επιβιώσουν. Τα πρώτα ίχνη μικροοργανισμών πάνω στη Γή έχουν ηλικία 3 δισεκατομμύρια έτη , έτσι έχουν πού περισσότερη εμπειρία από την ανθρωπότητα . Όπου και αν υπάρχουν (χώμα, αέρας, νερό, ζώα, φυτά ,ανθρωπο), οι μικροοργανισμοί οργανώνονται σε κοινότητες: γνωστές ως μικροβιακή κοινότητα ή μικροχλωρίδα (βιοφίλμ).

Η χρήση απορρυπαντικών και απολυμαντικών όπως και προϊόντα για την επιδερμίδα και διάφορες χημικές αλοιφές (σαπούνια λοσιον καθαρισμου ή σαμπουαν , αφρολουτρα και άλλα) αρχικά φάνηκε να λειτουργεί καλά . Ωστόσο, λόγω του μεγάλου χρόνου τους στη γη, οι μικροοργανισμοί μάθαιναν γρήγορα να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Πάνω από αρκετές δεκαετίες μετά την εισαγωγή απολυμαντικών και χημικών , οι μικροοργανισμοί βρήκαν τρόπους για να παρακάμψουν αυτήν την απειλή, την οποία σήμερα ονομάζουμε αντίσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι για το πώς να επιβιώσουν από μια επίθεση απολυμαντικών. Συνεπώς, μειώνεται η αποτελεσματικότητα των απολυμαντικών. Επίσης, όσον αφορά τον καθαρισμό, υπάρχει ένα αυξανόμενο πρόβλημα. Ένας από τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν οι μικροοργανισμοί για να αμυνθούν εναντίον αυτών των χημικών επιθέσεων είναι μέσω του σχηματισμού ολοένα και πιο επίμονων βιοφίλμ. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι καθαριστικοί παράγοντες (σαπούνια, απορρυπαντικά. κρέμες ) δεν είναι πλέον σε θέση να αφαιρέσουν τη βρωμιά στις επιφάνειες, επειδή η βρωμιά συχνά παγιδεύεται σε βιολογικές ταινίες που είναι σχεδόν αδιαπέραστες σε σαπούνια.

Τα επιβλαβή μικρόβια δεν είναι ανθεκτικά στα προβιοτικά; Όχι, οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να καταστούν ανθεκτικοί σε άλλους μικροοργανισμούς, μόνο σε χημικές ουσίες που τους απειλούν. Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες βιοκτόνου στα προβιοτικό , επομένως δεν υπάρχει αντίσταση.

δείτε περισσότερα εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο