ΙΩΑΝΝΗΣ Ν, ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν, ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Το Ιατρείο Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής είναι άριστα οργανωμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Διαθέτει σύστημα Υπερήχων για την διάγνωση και παρακολούθηση μυϊκών και τενόντιων τραυματισμών και παθήσεων.

Στο χώρο του Ιατρείου εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές μέθοδοι αυτόλογων βιολογικών αυξητικών παραγόντων PRP και PRGF για την θεραπεία τενόντιων και μυϊκών τραυματισμών και παθήσεων, όπως το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών, οι χρόνιες τενοντίτιδες και οι μυϊκές θλάσεις.

Εξειδικεύσεις

Στις παθήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις της αρθρώσεως του ώμου. Με εστιασμένο ενδιαφέρον στις αρθροσκοπικές επεμβάσεις του μυοτενόντιου πετάλου, της αρθροσκοπικής αποκατάσταση της συνδεσμικής αστάθειας και της υπακρωμιακής προστριβήςΣτις παθήσεις και χειρουργικές επεμβάσεις της αρθρώσεως του γόνατος. Στο φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων συμπεριλαμβάνονται τόσο οι αρθροσκοπικές όσο και οι ελάχιστα ανοικτές επεμβατικές τεχνικές. Εφαρμόζονται νέες τεχνικές όπως η χρήση αυτόλογων μεσεγχυματικών κυττάρων, η μεταμόσχευση αυτόλογου χόνδρου και η έγχυση αυξητικών παραγόντων (PrP; Platelet rich plasma)Εξειδίκευση στην κινησιολογία και στην παθολογία του άκρου πόδα.Εφαρμογή όλου του φάσματος των επεμβάσεων ανοικτών και ελάχιστα επεμβατικών στις παθήσεις και δυσμορφίες της ποδοκνημικής αρθρώσεως και του πρόσθιου ποδιού{βλαισός μέγας δάκτυλος (κοτσι), γαμψοδακτυλίες, σφυροδακτυλίες, πτώση μεταταρσίων , νευρινώματα Morton, δύσκαμπτος μεγάλος δάκτυλος)

Αρθροπλαστική ολική και μερική όλων των μειζόνων αρθρώσεων του μυοσκελετικού

Οστεοπόρωση γενικευμένα οστικά άλγη και Μεταβολικά νοσήματα των οστών (Διδακτορική Διατριβή)

Γεροντικές-Μυοσκελετικές Παθήσεις ( Τρίτης Ηλικίας )

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣισμανογλείου 32,
Αττική Μελίσσια,
Τ.Κ. 151 27
Tel: 210 6095510
Fax: 210 6095510
Mob: 693 2355565ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΘεσσαλονίκης 154,
Κάτω Πετράλωνα,
Τ.Κ. 11853
Tel: 211 4052935

e-Mail: jcharopoylos@yahoo.com

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο