ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ ΑΕ

ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ ΑΕ

 

ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ ΑΕ
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ
 
ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑΣ

Είμαστε μία ανθρωποκεντρική Ελληνική εταιρεία, με ηγετικό χαρακτήρα και καινοτόμες πρακτικές..

H Αφοί ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ. Ιδρύθηκε το 1959, με κύριο ιδρυτή τον ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΜΗΤΡΟΥ. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση ανελκυστήρα και κάθε είδους μηχανισμού κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς . Οι μέχρι σήμερα πάνω από 5.000 εγκατεστημένοι ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα (κυρίως στον νομό Αττικής) πιστοποιούν την μακρόχρονη προσπάθειάς της, με κύριο άξονα την συνεχή τεχνολογική ανανέωση, την ποιότητα και την ασφάλεια.

Σήμερα η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. διανύοντας την 6η της δεκαετία, επανδρωμένη με την δεύτερη γενιά, συνεχίζει με ζήλο την ανοδική της πορεία. Αναπτύσσει και εφαρμόζει καινοτομίες και τεχνικές οι οποίες είναι φιλικές για τον επιβάτη και το περιβάλλον. Προσφέρει στους πελάτες της συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις για την κατάλληλη επιλογή του ανελκυστήρα. Εγγυάται την ποιότητα, την γρήγορη εξυπηρέτηση και πλήρη τεχνική υποστήριξη (after sales service) του ανελκυστήρα σας.

Ανελκυστήρες
Υδραυλικοί
Με μηχανοστάσιο
Χωρίς μηχανοστάσιο
Μηχανικοί
Με μηχανοστάσιο
Χωρίς μηχανοστάσιο
Φορτίων
Ανελκυστήρες Μεγάλων φορτίων
Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων
Αναβατόρια μικρών φορτίων
Κυλιόμενες σκάλες
Εξωτερικοί ανελκυστήρες

 

Προσβάσεις ΑΜΕΑ
Καρεκλάκια ανύψωσης
Αναβατόρια πισίνας

 

 

Εξειδίκευση
Με πάνω από 5.000 εγκατεστημένους ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα, επίσης, με πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, παρέχουμε και εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια. Απόδειξη σε αυτό αποτελεί η εναρμόνιση με τους διεθνείς κανόνες τυποποίησης (I.S.O.) και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (C.E.).

 
Εγκατάσταση-Συντήρηση-Ανακατασκευες-Πιστοποίηση
Διεύθυνση: Πουλίου 25, Αμπελόκηποι,Αθήνα Τ.Κ. 115 23
Τηλέφωνο: +30 210 64 34 800
Fax: +30 210 64 34 801
Email: info@mitrou.gr
Website: www.mitrou.gr
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στην έκθεσή μας. Βρισκόμαστε μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του Μετρό στους Αμπελοκήπους, πίσω από τον Άγιο Δημήτριο στην οδό Πανόρμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο