ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ – ΙΑΤΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ – ΙΑΤΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Τα μόνα πραγματικά έξυπνα ακουστικά βαρηκοΐας–απλώς τα φοράτε -δεν ρυθμίζετε τίποτα–3 χρόνια εγγύηση

Εγγυόμαστε την κατά 100% σωστή επιλογή και εφαρμογή του Ακουστικού Βαρηκοΐας που σας ταιριάζει.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1965 από έμπειρους εκπροσώπους του Χώρου της ακοοπροσθετικής και εφαρμογής ακουστικών βοηθημάτων.

Επιδίωξη μας η εξυπηρέτηση του βαρήκοου.
Στόχος μας το να μη ξεχωρίζει ο χρήστης ακουστικού βοηθήματος από τα άτομα που ακούνε χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια.

Για το λόγο αυτό παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μιας ακοολογικής περίπτωσης ξεχωριστά, με τη ανάλογη προσοχή που της αρμόζει.

Με διοικητική έδρα την Θεσσαλονίκη και δράση σε Όλη την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, δίνουμε λύσεις σε χρόνια αλλά και μη προβλήματα επικοινωνίας των βαρήκοων συνανθρώπων μας.

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ “ΙΑΤΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ” χρησιμοποιεί το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας έρευνας όλων των συνεργατών μας στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, ώστε να εφαρμόσουμε τα ευρήματα μας και να τα μεταφέρουμε στον τελικό χρήστη του ακουστικού βαρηκοΐας, δίνοντας του την αίσθηση ότι δε διαφέρει από κάποιον ακούοντα.

Η παράμετρος αυτή διασφαλίζεται από τη συνεργασία που έχουμε με καθώς και εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας ανά την Υφήλιο.

Η μελέτη των επιθυμιών, αναγκών αλλά και επιδιώξεων, των συνανθρώπων μας βαρήκοων σε συνεργασία με τη δική μας επιστημονική γνώση και εμπειρία που μετρά πάνω από 50 χρόνια εγγυάται την πλέον εξατομικευμένη ποιοτική κατασκευή που σας αρμόζει.

Με γνώμονα το αισθητικό αποτέλεσμα και τη λειτουργικότητα παρέχουμε το τελειότερο προϊόν για τη κάθε μια ακοολογική περίπτωση.

Η Ψηφιακή Ρύθμιση του ακουστικού βαρηκοΐας που προσφέρουμε, για όλους τους τύπους κάθε κατασκευάστριας εταιρίας, μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του ακουστικού βοηθήματος.

Εφαρμόζουμε το τελικό προϊόν στον χρήστη, με φροντίδα για τη πλήρη κατανόηση των πράξεων και δίνουμε σημασία στη εκμάθηση χρήσης του ακουστικού βοηθήματος.

Ο Έλεγχος εφαρμογής στο πρώτο εξάμηνο καθώς και επανέλεγχος εφαρμογής κατά τακτά χρονικά διαστήματα μετά την πώληση, εξασφαλίζουν τη τέλεια χρήση και εκμετάλλευση του βοηθήματος που έχει επιλέγει για τη κάλυψη της συγκεκριμένης ακουστικής απώλειας σε οποιοδήποτε βαθμό και να βρίσκεται αυτή.

Η Επισκευή ακουστικών βοηθημάτων, γίνεται με την πιο άρτια τεχνική κάλυψη από επαγγελματίες του χώρου με μετεκπαιδεύσεις σε Όλες τις παραγωγικές εταιρίες ακουστικών βαρηκοΐας και για όλους τους τύπους ακουστικών βοηθημάτων.

Παρακολουθούμε με Ηλεκτρονικούς υπολογιστές βήμα προς βήμα όλη την εξέλιξης της επισκευής, για να παραδώσουμε με σιγουριά το επισκευασμένο ακουστικό βοήθημα στον κάτοχο του.

Συμβουλεύουμε και στηρίζουμε ψυχολογικά και ηθικά Γονείς και Κηδεμόνες παιδιών που χρησιμοποιούν ακουστικά βοηθήματα, καθώς και των οικείων και φίλων ενηλίκων βαρήκοων.

Η πιστοποίηση της ποιότητας της εργασίας μας από το 1999 σύμφωνα με τη διυπουργική απόφαση Ε3/833/99 μέσω του ΕΚΕΒΥΛ, συνεχίστηκε με τη νέα διυπουργική απόφαση ΔΥ/1348/04, ενώ ως κάθετη εταιρεία στο χώρο της κατασκευής και εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας διαθέτουμε το ce 0723.

 

 

ΙΑΤΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βενιζέλου 30 / 9ος – Θεσσαλονίκη, T.K. 546 24
τηλ. 2310 234 686, fax: 2310 240 275

Ωρες Επικοινωνίας:

Δευτέρα: 10:00 – 15:00

Τρίτη: 10:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00

Τετάρτη: 10:00 – 15:00

Πέμπτη: 10:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00

Παρασκευή: 10:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00 (με ραντεβού)

e-mail: info@iatrou.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο