STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

 

ΑΚΟΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Στα Ακοολογικά Κέντρα μας  παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για κάθε πελάτη μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζει.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΚΟΗΣ

Αποτελείται από μία σειρά εξετάσεων όπου θα ελέγξουμε τον τύπο και τον βαθμό της βαρηκοΐας, την φύση της δυσκολίας, την ύπαρξη βαρηκοΐας σε ένα ή και τα δύο αυτιά. Τέλος μέσω του ακοογράμματος θα προσδιορίσουμε τις τιμές των συχνοτήτων που αντιλαμβάνονται και μη τα ακουστικά όργανα, δημιουργώντας ένα προφίλ ακοής για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ παρέχει εντελώς δωρεάν σε όλους αυτή την Υπηρεσία.

ΔΟΚΙΜΗ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

Σας δίνουμε την δυνατότητα πέρα από αγορά ενός Ακουστικού Βοηθήματος υψηλής ποιότητας να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν για να δείτε αν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Έχοντας προσδιορίσει τις ανάγκες σας και δημιουργήσει το προφίλ σας θα σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε για την εύρεση του καταλληλότερου Ακουστικού Βοηθήματος για εσάς.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Για καλύτερη εξυπηρέτησή ανθρώπων με διάφορες κινητικές ή άλλες δυσκολίες. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

ΙΣΟΒΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Παρακολουθούμε την εξέλιξη της βαρηκοΐας σας και επεμβαίνουμε όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, με νέα εξέταση (ακουόγραμμα) και νέες ρυθμίσεις του ακουστικού σας βοηθήματος.

Στόχος μας είναι να ζήτε αρμονικά, κάθε στιγμή, εφ’όρου ζωής!

Η STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ιδρύθηκε 1959 από τον Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που έφερε τα ακουστικά βοηθήματα στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά σε όλους όσους καθημερινά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ακοή χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

ΑΘΗΝΑ
Σόλωνος 136, 2ος όροφος | Τηλεφώνο: 210 3828241

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Λεωφ. Πεντέλης 6, 1ος όροφο | Τηλεφώνο: 210 6856812

stereoacoustiki.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο