Στη Διώνη ο άνθρωπος έρχεται πάντα πρώτος!

Στη Διώνη ο άνθρωπος έρχεται πάντα πρώτος!

Στη Διώνη ο άνθρωπος έρχεται πάντα πρώτος!

Στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Διώνη ο άνθρωπος έρχεται πάντα πρώτος!
Σε μια ιδανική εξοχική καταπράσινη τοποθεσία, έκτασης 10 στρεμμάτων στεγάζεται η Μονάδα Φροντίδας ηλικιωμένων Διώνη Φροντίς.

Με λειτουργία 12 ετών, οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της Διώνη είναι συνολικού εμβαδού 2.500 τ.μ., κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, με λειτουργικούς χώρους, μεγάλους
φωτεινούς διαδρόμους και ειδικά κατασκευασμένα δωμάτια που εξυπηρετούν και πληρούν τις ανάγκες
και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες επιταγές της κοινωνίας μας και την ανάγκη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, δημιουργήσαμε ένα χώρο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με στόχο τη διασφάλιση της ευημερίας, της άνεσης και της ασφάλειας των φιλοξενούμενών μας, με τρυφερότητα, αγάπη και φροντίδα από μία καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα προσωπικού.

H Μονάδα Ηλικιωμένων ΔΙΩΝΗ ανακαινίσθηκε το 2020 με μοναδικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας βάσει όλων των σύγχρονων προδιαγραφών. Σε μια κατάφυτη έκταση 10.000τμ μέσα στη φύση, στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο διώροφο κτήριο 2.500 τμ σε μια ιδανική θέση στο Κορωπί.

 

Η Μονάδα Διώνη, βρίσκεται στην Λ.Βάρης & Αμφιτρίτης 15 ‐ 19400 Κορωπί.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εύκολα προσβάσιμες με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς & Μετρό Κορωπίου, αλλά και οδικώς είτε μέσω της Λεωφόρου Ποσειδώνος, είτε μέσω της Αττικής οδού.

Η τοποθεσία, η επαφή με τη φύση, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός και η αγάπη με την οποία φροντίζουμε τους ανθρώπους, κάνουν τη Mονάδα Διώνη Φροντίς μοναδικά διαφορετική. Με λειτουργία 12 ετών, διαθέτουμε 85 κλινες συνολικού εμβαδού 2.500 τ.μ., κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, που πληρούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Αμφιτρίτης 15 – Κορωπί
Τ. 2106628508 | Ε. info@dionicare.gr
Δευτέρα – Κυριακή 09.00 – 21.00

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο