ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ι.Γ.Ε.Ε.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ι.Γ.Ε.Ε.

Το Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας (Ι.Γ.Ε.Ε.) Φροντίδα προσφέρει υπεύθυνη εξυπηρέτηση στο χώρο της νοσηλείας, φύλαξης παιδιών και οικιακών εργασιών. Διαθέτουμε διπλωματούχες νοσηλεύτριες με πολυετή πείρα για αποκλειστική νοσηλεία στο νοσοκομείο ή στο σπίτι καθώς και πεπειραμένο προσωπικό με άριστες συστάσεις για κατ’ οίκον φροντίδα αρρώστων και ηλικιωμένων.

Νοσηλευτικό Προσωπικό
Η παροχή εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί την κύρια δραστηριότητα του γραφείου μας εδώ και 25 χρόνια, και διαθέτουμε μεγάλη πείρα στη παροχή ποιοτικού νοσηλευτικού προσωπικού. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από διπλωματούχες νοσηλεύτριες και διπλωματούχους νοσηλευτές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία. Μπορούν να εργαστούν τόσο σε νοσοκομεία για την αποκλειστική φροντίδα του αρρώστου (αποκλειστικές νοσοκόμες και αποκλειστικοί νοσοκόμοι) όσο και  στο σπίτι για κατ’ οίκον νοσηλεία. Κατόπιν συμφωνίας, μπορούν να συνοδέψουν τον άρρωστο σε κάποιο ταξίδι ή και στις διακοπές του. Διαθέτουμε ξενόγλωσσο προσωπικό και εξυπηρετούμε περιστατικά σε όλο το κόσμο.

Ιατρικό Προσωπικό
Διαθέτουμε Ιατρικό Προσωπικό για την κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Φροντίδα στο Σπίτι
Παρέχεται έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό για τη φροντίδα ατόμων με ανάγκες στο σπίτι. Οι φροντιστές μας μπορούν να απασχοληθούν στο σπίτι είτε ως «εσωτερικό προσωπικό» (διαμένουν στο σπίτι)  είτε ως «εξωτερικό προσωπικό», βάση ενός προσυμφωνημένου ωραρίου εργασίας. Ειδικά για τη φροντίδα ηλικιωμένων, προσωπικό με μεγάλη πείρα και με πλούσιες συστάσεις μπορούν άμεσα να απασχοληθούν ως εσωτερικό προσωπικό. Το γραφείο μας εγγυάται τη ποιότητα αλλά και τη νομιμότητα του προσωπικού και επίσης προσφέρει εξάμηνη εγγύηση αντικατάστασης του, χωρίς επιπλέον αμοιβή, σε περίπτωση που δε μείνετε απόλυτα  ικανοποιημένοι.

Ι.Γ.Ε.Ε – ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Νικηταρά 2-4 και
Εμμανουήλ Μπενάκη
Αθήνα, T.K.: 106 78
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3837519 – 210 3845372
Fax: 2103845372
Email: info@frontida.gr
http://frontida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο