ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιατροί στο σπίτι

ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιατροί στο σπίτι

 

ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιατροί στο σπίτι

Η ΟΙΚΟΙΑΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε με σκοπό την γρήγορη και έγκαιρη προσέλευση του ιατρού στην οικία του ασθενούς, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου. Παρέχει άμεση βοήθεια και χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης του ασθενούς σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Είναι σημαντικό να μην εγκαταλείπει ο ασθενής το οικείο περιβάλλον του σπιτιού του και να μην μετακινείται σε ένα απρόσωπο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία του.

Η Οικοιατρική αποτελείται από μια ομάδα ειδικευμένων ιατρών, ελεύθερων επαγγελματιών και διαφόρων ειδικοτήτων που επεμβαίνουν άμεσα όπου παραστεί ανάγκη, είτε ατομικά, είτε σαν ομάδα θεραπόντων ιατρών, σε πιο σύνθετα και πολύπλοκα προβλήματα υγείας.

Βασικός στόχος είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος του ασθενούς στην οικία του και η αποφυγή της άσκοπης παραπομπής του σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιστατικών που αντιμετωπίζουμε στο σπίτι δεν χρειάζεται να μεταφερθούν τελικά σε κάποιο νοσοκομείο.

Χρησιμοποιείται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, υπάρχει δυνατότητα ακτινολογικού και υπερηχογραφικού ελέγχου από εξειδικευμένο ακτινοδιαγνώστη.

Όπου παραστεί ανάγκη μπορεί να γίνει αιμοληψία στην οικία του ασθενούς ώστε να βοηθήσει το διαγνωστικό έργο του θεράποντα ιατρού.

Γιατροί στο σπίτι Οικοιατρική Άμεση εξυηπηρέτηση με ένα τηλέφωνο στο 2102203222, Οικοιατρική


Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Οικοιατρική είναι απλός:

Σε περίπτωση ανάγκης για γιατρό στο σπίτι καλείτε από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο της Οικοιατρικής, 210 220 3 222, το συντονιστικό κέντρο καταγράφει τα συμπτώματα του εκάστοτε περιστατικού, μπορεί να σας δώσει κάποιες πρώτες συμβουλές εφόσον υπάρχει ανάγκη και στη συνέχεια να προτείνει την αντίστοιχη ειδικότητα ιατρού για την περίπτωση σας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας γιατρός της Οικοιατρικής θα βρίσκεται στο χώρο σας. Το συντονιστικό κέντρο μπορεί να σας κατευθύνει και στην επιλογή άλλων υπηρεσιών, όπως αιματολογικές ή μικροβιολογικές εξετάσεις που έχει ζητήσει ο θεράπων ιατρός σας ή ακτινογραφίες που έχει παραγγείλει ο ορθοπαιδικός σας. Σε περίπτωση εισαγωγής σε νοσηλευτικό ίδρυμα ο συντονιστής μπορεί να προγραμματίσει την διακομιδή σας με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της επιλογής σας ή να σας προτείνει κάποια από τις τις συνεργαζόμενες κλινικές.

Υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το κόστος των επισκέψεων κατ’οίκον, μιλήστε με τον ασφαλιστή σας εάν το δικό σας πρόγραμμα καλύπτει μέρος ή εξ ολοκλήρου το κόστος της επίσκεψης. Διαρκής επικοινωνία με τον ασθενή και τους οικείους του μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του και να βελτιωθεί η υγεία του. Εταιρίες που έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών στους χώρους εργασίας ή διαγνωστικών εξετάσεων για τους υπαλλήλους τους μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο ώστε να μας ενημερώσουν για τις ανάγκες τους και να προτείνουμε ειδικά πακέτα.

Η Οικοιατρική σας καλύπτει τις παρακάτω ειδικότητες ιατρών: ορθοπεδικός, ρευματολόγος, παθολόγος, καρδιολόγος, πνευμονολόγος, ουρολόγος, νευρολόγος, οδοντίατρος, ακτινολόγος, ΩΡΛ και γενικός χειρούργος.

Εθνάρχου Μακαρίου 46,
Δάφνη, 17234

210 220 3 222

oikoiatriki@oikoiatriki.gr

oikoiatriki.gr

Όλο το 24ωρο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο